Καλώς ήρθατε στην ALFA ROMEO Σφακιανάκης

Η εταιρία Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής ALFA ROMEO από τον Φεβρουάριο του 2008. Διαθέτει κάθετες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης σε Αττική Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία. Μετά από μια τριετία έντονης ανάπτυξης η εταιρία είναι πλέον No1 διανομέας και επισκευαστής επιβατικών αυτοκινήτων ALFA ROMEO.

Η ALFA ROMEOΣφακιανάκης σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών, λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιβατικών μοντέλων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων είναι κοντά σας για να σας γνωρίσουν όλα τα μοντέλα, να σας ενημερώσουν για ότι σας ενδιαφέρει (τιμές, εξοπλισμός, τρόποι πληρωμής) και μέσα από τις ειδικές προσφορές, που μόνο η δύναμη της ALFA ROMEO Σφακιανάκης μπορεί και προσφέρει, να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Με την πληρότητα ειδικών διαγνωστικών μηχανημάτων, εργαλείων αλλά και γνήσιων ανταλλακτικών, με το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, τα τμήματα συνεργείου, ηλεκτρολογείου και φανοποιείου, είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευτείτε μας το δικό σας ALFA ROMEO και αφήστε τους ανθρώπους μας να διατηρήσουν την αξία του όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Σας περιμένουμε σε μια από τις εκθέσεις μας ή τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας.